Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

// ”Printează” bani

Print management

C onvenabil, economic și controlabil – acestea sunt principalele caracteristici ale oricărui echipament de birou.

O alegerea greșită a imprimantei de birou poate aduce mari dureri de cap și bani aruncați în vânt. Sau invers, un model potrivit va economisi bani și va arăta cine și ce a imprimat. Prin alegerea setărilor corecte în ceea ce privește viteza, calitatea sau costul imprimării, veți obține un asistent de birou ideal.

De regulă, odată cu dezvoltarea companiei, există și o creștere a parcului de echipamente. Cu cât devine mai mare și mai divers, cu atât e mai complicat să știți în ce stare se află.

Pentru urmărirea consumabilelor, calcularea costului imprimărilor, statisticilor sarcinilor utilizatorilor și altor scenarii pentru utilizarea tuturor echipamentelor de birou ale unei întreprinderi, Canon a dezvoltat un set de soluții software UniFLOW, care vă permite să organizați toate procesele de imprimare și scanare a documentelor, într-un mod corect și flexibil.

Prima vizită a tehnicianului e
GRATUITĂ

// clienți mulțumiți

noi facem diferența

Emilia Clarke
Roman Boboc
Chief Technology Officer,
Casa del Tabaco
"Colaborăm cu Advantec din anul 2012. Ne leagă o colaborare cu rezultate deosebite, iar în acest sens îmi exprim aprecierea față de echipa de profesioniști, a cărei membri răspund mereu prompt și se descurcă cu orice sarcină complexă sau proiect. Sugestiile primite ne sunt de un real sprijin în vederea optimizarii activității de management IT. Recomandăm cu încredere Advantec ca un Partener pe care vă puteți baza indubitabil."
Emilia Clarke
Evgheni Turlac
Administrator IT,
Grupul TransOil
"Managerii cu experiență, consultanții și specialiștii de diferite profiluri sunt întotdeauna la dispoziție pentru a îndeplini sarcinile de orice nivel de dificultate. Aș dori să remarc și faptul că Advantec desfășoară în mod constant seminarii și instruiri cu specialiști și ingineri de renume - unde sunt discutate noile tendințe de dezvoltare în domeniul IT, la care suntem invitați și noi, Clienții. Vă mulțumim mult pentru anii de cooperare fructuoasă."
Emilia Clarke
Serghei Stalev
Administrator de sistem, Instituția publică LT ORT B.Z. Herțli
"Advantec e Partenerul nostru în furnizarea de hardware și software în ultimii doi ani. În tot acest timp, echipa Advantec și-a demonstrat capacitatea de a aborda solicitările atribuite cu deplină responsabilitate, iar rezultatele au fost livrate la timp și calitativ.
Apreciez flexibilitatea și viteza de reacție în momentele critice, dar mai ales relația de încredere care stă astăzi la baza colaborării noastre."