Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Politica de confidențialitate

 

Prezenta Politică de Protecție a Datelor cu Caracter Personal stabilește modul în care Advantec, marcă comercială a ”BTS Pro” SRL, prelucrează aceste date.

În acest context și potrivit legislației în vigoare vă informăm că:

– Datele cu caracter personal sunt orice informaţii referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă, care poate fi identificată, direct sau indirect, prin referire la un număr de identificare sau la unul ori mai multe elemente specifice identităţii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.

– Prelucrarea datelor cu caracter personal este orice operaţiune sau serie de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal prin mijloace automatizate sau neautomatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, păstrarea, restabilirea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ştergerea sau distrugerea.

Prin urmare, accesând website-ul nostru și introducând datele dumneavoastră pe acesta – acceptați prelucrarea acestor date de către noi. În funcție de scopul pentru care accesați website-ul nostru, veți avea oportunitatea de a introduce următoarele date cu caracter personal: numele, prenumele, e-mailul, număr de telefon, datele despre locul dumneavoastră de muncă curent sau compania pe care o reprezentați și datele incluse de dumneavoastră din Curriculum Vitae, în cazul în care aplicați la job.

Prin introducerea datelor cu caracter personal pe acest website, dumneavoastră vă exprimați acordul ca să fiți contactat de reprezentanții Advantec în legătura cu scopul pentru care ați introdus datele dumneavoastră pe website (răspunsuri la solicitările dumneavoastră, invitație la interviu pentru poziția la care ați aplicat, invitații la conferințe, buletine informative, etc.).