Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

// montagne russe IT direct la birou

Infrastructură

T rei componente principale stau la baza infrastructurii de rețea a unei întreprinderi:

– Rețeaua fizică locală, cu echipamente de rețea active, care trebuie să fie ușor gestionate și identificate pentru a satisface nevoile afacerii;
– Echipamente de server ce asigură stocarea și prelucrarea datelor, precum și implementarea serviciilor necesare;
– Un parc IT cu stații de lucru și echipamente periferice, capabil să îndeplinească sarcinile necesare pentru angajați.

Toate aceste puncte sunt strâns legate între ele. Prin urmare, atunci când planificați infrastructura de rețea, este necesar să luați în considerare modul în care acestea vor interacționa între ele.

Planificarea necorespunzătoare și lipsa capacității sau fiabilității uneia dintre componente vor împiedica buna funcționare a sistemului în ansamblu, de aceea este foarte important să selectați pilonii de bază ai infrastructurii până la implementare, astfel încât aceștia să corespundă necesităților aferente proceselor de afaceri.

Prima vizită a tehnicianului e
GRATUITĂ

// clienți mulțumiți

noi facem diferența

Emilia Clarke
Roman Boboc
Chief Technology Officer,
Casa del Tabaco
"Colaborăm cu Advantec din anul 2012. Ne leagă o colaborare cu rezultate deosebite, iar în acest sens îmi exprim aprecierea față de echipa de profesioniști, a cărei membri răspund mereu prompt și se descurcă cu orice sarcină complexă sau proiect. Sugestiile primite ne sunt de un real sprijin în vederea optimizarii activității de management IT. Recomandăm cu încredere Advantec ca un Partener pe care vă puteți baza indubitabil."
Emilia Clarke
Evgheni Turlac
Administrator IT,
Grupul TransOil
"Managerii cu experiență, consultanții și specialiștii de diferite profiluri sunt întotdeauna la dispoziție pentru a îndeplini sarcinile de orice nivel de dificultate. Aș dori să remarc și faptul că Advantec desfășoară în mod constant seminarii și instruiri cu specialiști și ingineri de renume - unde sunt discutate noile tendințe de dezvoltare în domeniul IT, la care suntem invitați și noi, Clienții. Vă mulțumim mult pentru anii de cooperare fructuoasă."
Emilia Clarke
Serghei Stalev
Administrator de sistem, Instituția publică LT ORT B.Z. Herțli
"Advantec e Partenerul nostru în furnizarea de hardware și software în ultimii doi ani. În tot acest timp, echipa Advantec și-a demonstrat capacitatea de a aborda solicitările atribuite cu deplină responsabilitate, iar rezultatele au fost livrate la timp și calitativ.
Apreciez flexibilitatea și viteza de reacție în momentele critice, dar mai ales relația de încredere care stă astăzi la baza colaborării noastre."