Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

// Ce oferim?

Susținem afacerea ta
cu suport IT 360°

Unica constantă din industria tehnologiei este schimbarea.

De aceea, optimizăm procesele de business din cadrul companiilor mici și mijlocii, fără a fi nevoie de angajarea specialiștilor pe intern cu normă întreagă (full-time) sau jumătate (part-time).

  • Externalizarea serviciilor IT
  • Software și Hardware
  • Soluții de infrastructură 360°
Ce viziune avem?

Să ai un spațiu de muncă mai inteligent și să îți îmbunătățim eficiența, în timp ce tu profiți de toate oportunitățile neexploatate ale afacerii tale.

Știm cât de complexe sunt și cât timp necesită implementarea proceselor IT: de la setarea infrastructurii și până la alegerea dispozitivelor de birou.
Tocmai de asta suntem la dispoziția business-urilor care își doresc eficacitate în urma alegerilor făcute, prin intermediul externalizării serviciilor IT.
Îți transformăm procesele de afaceri – mai profitabile, mai productive, mai durabile, mai sigure.

// ECHIPA NOASTRĂ

Împărtășim pasiunea pentru tehnologii

Ne asigurăm că livrăm Servicii și Soluții potrivite provocărilor tehnologice pe care le întâmpinați.
Suntem la dispoziția business-urilor care își doresc rezultate cuantificabile pe termen lung.

Satisfacția
Clienților

Implicarea noastră până în cele mai mici detalii pune bazele unei relații de lungă durată cu Clienții noștri, iar Sistemul de Loialitate este unul din pilonii de bază a fidelizării.

Optimizarea infrastructurii IT

Procesele trebuie să ruleze fără impedimente și costuri adiționale. Creăm ecosisteme IT speciale pentru afacerea ta, indiferent de genul de activitate.

Dezvoltare continuă

Cât trăim, învățăm. Organizăm și invităm atât echipa noastră, cât și pe tine, Clientul, la diferite instruiri, conferințe și webinarii – având drept scop primordial livrarea soluțiilor IT de ultimă generație.

Responsabilitate durabilă

Lucrăm cot la cot cu Clienții noștri pentru a-i ajuta să profite la maximum de fiecare serviciu și produs prestat, datorită soluțiilor IT impecabile livrate.

// Aducem soluțiile IT mai aproape de tine.

Asigură o experiență productivă echipei tale.