Climatizoare inteligente

de la 4 999 lei

– Instalare în 3 zile.
– Reducere la instalare până la 1000 lei.
– Certificat profilactică cadou!

*Pentru persoane fizice și juridiceModele și prețuri:

Modele On/OffSuprafațaClasaZgomot Preț
AS-07până la 20 m2A51 dB4 999 lei
AS-09până la 30 m2A51 dB 5 499 lei
AS-12până la 40 m2A52 dB6 399 lei
Modele tip InvertorSuprafațaClasaZgomotPreț
AST-09până la 30 m2A++24/388 599 lei
AST-12până la 40 m2A++24/399 099 lei
AST-18până la 50 m2A++35/4613 599 lei


Motive pentru alegerea aparatelor de aer condiționat Hisense:

Regim SMART
Selectarea modului automat pe baza necesității de a menține temperatura locală în intervalul 22-26 ° С, cu un minim consum de energie.

Funcția I FEEL
Senzorul din telecomandă detectează temperatura ambientală , garantând un mediu mai confortabil și un control al temperaturii mai precis, economisind energie.

4D AUTO-Air
Distribuția fluxului de aer pe verticală și orizontală, asigură distribuirea omogenă a volumului de aer în cameră, cu absența zonelor stagnante  și redirecționarea exactă către punctul dorit.

Eficiență energetică
Tehnologia inverterului 3D, combinată cu o nouă structură a admisiei de aer și bobinei de schimb, permit reducerea consumul anual de energie cu până la 30% comparativ cu un aparat de aer condiționat tradițional.

Funcționare silențioasă
Conductele și sistemul de aer special concepute, în combinație cu regimul Quiet, distribuie aerul silențios și asigură un nivel de zgomot confortabil.Aparatele de aer condiționat split.

Sunt considerate cele mai performante climatizoare din prezent. Sistemul split este alcătuit din două blocuri: unul cu compresor, ce conține piese zgomotoase, de aceea, se instalează afară, și partea amplasată pe peretele din cameră. Acestea vin în set cu o telecomandă, cu ajutorul căreia se reglează temperature și direcția curentului. De asemenea, e posibilă conectarea mai multor blocuri interioare cu unul exterior, creând astfel un aparat de aer condiționat multi-split, care nu afectează designul extern al casei.

La ce atragem atenția când cumpărăm un aparat de aer condiționat?

Dacă ai decis să-ți cumperi climatizor, trebuie să știi că acesta este un electrocasnic cu o tehnologie complicată, de aceea, înainte de a lua decizia finală, este important să cunoști care sunt criteriile în alegere. Și aici nu ne referim doar la design, culoare sau preț, fiecare utilizator are cerințe individuale. Ci și la parametrii tehnici, care joacă un rol important în buna funcționare, pentru o perioadă îndelungată. Îți recomandăm să atragi atenția la următoarele criterii:

Consumul de energie.

Se măsoară în kilowatt pe oră (kW/h). De această caracteristică depinde nemijlocit eficiența energetică a dispozitivului. Cu cât consumul de energie este mai mic, cu atât aparatul este mai eficient energetic.

Puterea de răcire.

Se calculează luând în considerare suprafața totală a încăperii unde va fi instalat aparatul. Cu cât este mai mare încăperea, cu atât este mai mare BTU. De exemplu, pentru o suprafață de 15-35 mp se recomandă 12.000 BTU.

Ușurința în exploatare.

Întotdeauna trebuie de concretizat detaliile despre cât de des trebuie de schimbat filtrele, reîncărcare cu condens, care sunt prețurile pentru servicii de deservire, reparație.

Nivelul de zgomot.

Majoritatea climatizoarelor au un nivel de zgomot interior cuprins între 22-35dB, iar exterior de 38-54dB. Zgomotul poate varia în funcție de setările curente ale aparatului: răcire, încălzire, temperature setată, etc.

Sistemul de filtrare.

Toate aparatele au un filtru de praf care nu se consumă în timp și deci nu trebuie înlocuit periodic, acesta fiind lavabil. Iar pentru combaterea virușilor și bacteriilor, se folosesc filter speciale.

Tehnologia Inverter.

Esența constă în proprietatea acestora de a modula capacitatea de răcire/încălzire. Capacitatea este maximă la pornirea aparatului pentru aducerea rapidă a temperaturii la valoarea aleasă, după care scade gradual și menține temperatura. Avantajele sunt evidente: consumul de energie mult mai mic, redus cu aprox. 30% față de un aparat de aer condiționat obișnuit; temperatura dorită este atinsă mult mai repede; nu în ultimul rând, nivelul de zgomot al unității interne a aparatului este mult redus.

Ce alte posibilități oferă aparatele de aer condiționat?

Climatizorul este destinat nu doar pentru răcirea sau încălzirea aerului, ci reprezintă un sistem complex de climatizare, care se descurcă fără probleme și cu umidificarea, purificarea și ionizarea aerului, cu reglarea direcției de aer, timer, regim de noapte, Wi-Fi modul, etc.

Compania AdvanTec a pregătit în acest an o ofertă la cele mai inteligente aparate de aer condiționat, la prețuri de producător. Consultanții calificați sunt gata să vă ajute cu răspunsuri la toate întrebările și să vă ajute să alegeți cel mai potrivit model. Sfatul unui specialist poate fi util pentru a lua o decizie corectă.